Slider

Coach Methodes

Tijdens het kennismakingsgesprek achterhalen we eerst het probleem. Vervolgens gaan we in samenspraak nadenken over een oplossing of de weg naar de oplossing. Ik informeer je over alle methodes die ik beheers en ik geef je een eerlijk en passend advies. TweeKracht is de alleskunner onder methodes. Er zijn verschillende spellen binnen TweeKracht, elk spel is anders dan het andere en elk spel brengt zijn eigen oplossingen met zich.

Coach methodes die ik beheers zijn:
Strategie met Ballen
De Strategie met ballen is een methode die je laat kiezen uit alternatieven, het is een makkelijk en doeltreffend. Je bent namelijk altijd bezig met het behalen van een doel ofwel een bestemming. Zoals je waarschijnlijk al verwacht, bestaat deze strategie uit zeven ballen en één touwtje. Deze ballen geven de ‘wat, wie en waarom’ van de bestemming aan en het touwtje zorgt voor het verband.

Mayawijsheid/Tzolkin 
Met Mayawijsheid leer jij jezelf beter kennen. Met Mayawijsheid wordt vooral naar jou gekeken, wie ben jij, wat wil jij, en hoe kan jij groeien en creëren? Om hier antwoorden op te krijgen, gebruik ik de Tzolkin kalender.  De Tzolkin kalender kan je meer vertellen over jouw leven, hiervoor heb ik alleen je geboortedatum nodig. De kalender toont jouw kwaliteiten en talenten. Ook kan je zien (op mijn homepage)  welke energie een dag heeft. Zo kun je deze kalender en energieën gebruiken in je leven en in wat je doet.

Numerologie en het Levenswiel
Je denkt waarschijnlijk dat numerologie alleen om nummers draait, dat is niet helemaal zo. Numerologie draait om getallen en letters. Bij numerologie staan de letters in verband met cijfers. We beginnen met het analyseren van standaard informatie als een naam en geboortedatum. Hier wordt mee begonnen om zo een beter beeld van iemand te krijgen. Als dit duidelijk is dan kunnen we dieper ingaan op het door jou gekozen onderwerp, bijvoorbeeld je levensloop.

Het Levenswiel – ook wel bekend als medicijnwiel – is een model uit sjamanistische culturen. Het wiel leert je dat er steeds vier perspectieven zijn van waaruit je naar dingen kunt kijken. De vier perspectieven zijn afgeleid van de vier windrichtingen: noord, oost, zuid, west. De vier richtingen hebben elk verschillende kwaliteiten, die steeds in een bepaald evenwicht aanwezig moeten zijn en op een complementaire wijze met elkaar samenwerken. Het levenswiel kan daardoor ordening, verdieping en inzicht brengen op verschillende niveaus – het mentale, emotionele en zielsniveau. Het laat je zien op welke richting je kwaliteiten liggen, waar je tekorten zijn, waar je kracht kunt halen, waar je balans kunt vinden.

 

Tarot
Een tarot kaart is niet zomaar een mooi plaatje, het wil je iets duidelijk maken,
het is een heel verhaal dat tegen je spreekt. Ik help je te leren luisteren.
Tarotkaarten helpen je onderbewuste te doen ontwaken, bewust te worden; dat leidt tot zelfkennis. Tarot kan als een spiegel werken en helpt je om innerlijke processen duidelijk te maken, om je eigen wijsheid te verlichten.

 

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op of neem binnenkort een kijkje op het productenoverzicht.