Slider

WELKOM!

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Anita (Koekkoek-) van Bommel en ik ben de eigenaresse van Bommeltjes Coaching. Naast Bommeltjes Coaching heb ik ook nog een ander bedrijf: Bommeltjes Media en ben ik vestigingsleider van TweeKracht Breda.

Voordat ik wat meer vertel over Bommeltjes Coaching, wil ik je één vraag stellen: ‘Waar krijg jij energie van?’

Nu hoor ik je denken: ‘Energie? Ik weet het eigenlijk niet zo goed.‘ Daar kan ik je bij helpen! Met Bommeltjes Coaching houd ik me namelijk bezig met mensen op weg helpen naar leven met meer energie en geluk. Daarnaast geloof ik ook in het goede van twee werelden: de echte wereld en de spirituele wereld.

Om je op weg te helpen naar een energieker en gelukkiger leven, gebruik ik verschillende coaching technieken. Ik begin altijd met TweeKracht. De naam geeft het al een beetje weg, met TweeKracht gaan we op zoek naar jouw twee KernKrachten. Deze KernKrachten zorgen voor jouw energie! Het is best handig om je KernKrachten te weten. Als je deze weet kan je namelijk sneller je dromen verwezenlijken en je doelen behalen. Om jouw KernKrachten te achterhalen spelen we een spel en houden we een paar diepgaandere gesprekken. Binnen een paar uur weet jij waar jij energie van krijgt!

Naast TweeKracht beheers ik ook de ‘Strategie met ballen’. Zoals je waarschijnlijk al verwacht, bestaat deze strategie uit zeven ballen en één touwtje. Deze ballen geven de ‘wat, wie en waarom’ van de bestemming aan en het touwtje zorgt voor het verband.

In overleg met jou kan ik ook methoden uit de spirituele wereld gebruiken. Ik beheers Mayawijsheid en hun Tzolkin methode, Numerologie al dan niet gekoppeld aan het Levenswiel, Tarot en tot slot de etherische olieën van dõTERRA ter ondersteuning. Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan contact met mij op!

Neem vooral nog een kijkje op de website. Klik hier voor het complete productenaanbod. Ben je al helemaal overtuigd en wil je gecoacht worden? Neem dan gerust contact met mij op nemen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Hopelijk zie of spreek ik je snel!

Groetjes,
Anita van Bommel